.

Nyheten kommer bare dager etter dødsfallet til tidligere Madrid -president, Lorenzo Sanz, som døde på lørdag etter en kort kamp med viruset, som så langt har krevd livet til mer enn 2200 mennesker i Spania.

Madrid har vært den mest berørte regionen, og står for rundt en tredjedel av alle de 33 000 pluss-sakene som hittil har blitt registrert i Spania.

Under Martins korte periode som Madrid -president mellom februar og april 2006 tapte Los Blancos ikke en seriekamp, ​​men ble eliminert fra Champions League av Arsenal.

bayern munchen drakt

April samme år bestemte han seg for å trekke seg etter at klubbens styre bestemte seg for å innkalle til presidentvalg mot hans vilje. Luis Gómez Montejano erstattet ham midlertidig til valget ble holdt den sommeren, da Ramon Calderón ble stemt som valgt kandidat.Shrewsbury Town -forsvarer Aaron Pierre er ønsket av Championship -duoen Blackburn og Birmingham City.

Pierre er allment ansett som en av de beste midthalvdelene utenfor de to øverste divisjonene, og lag høyere oppe på stigen er klare til å gjøre et trekk for ham når overgangsvinduet åpner igjen senere i sommer.

CatalinaE Home WadeCampa

LeonelBra 726 Messi Tøj IsiahT FDOAlejan